TcpGPS android

Potpuno rješenje za izmjeru i iskolčenje pomoću GNSS ueđaja

Ova aplikacija instalirana na tabletu ili pametnom telefonu s AndroidTM, omogućuje korisniku izmjeru i iskolčenje pomoću GNSS uređaja.

Bazne podloge

Aplikacija koristi ESRI bazne karte s globalnom pokrivenošću, što se može prikazano u uličnom, satelitskom ili topografskom načinu. Kartografske datoteke mogu također se učitavaju iz oblaka ili interne pohrane, kao i web karte sa usluge (WMS) koje pružaju službena tijela.

Program uključuje skup podataka geodetskih parametara EPSG organiziranim po zemljama koji omogućuje da se rad s različitim koordinatnim referentnim sustavima. Također se mogu definirati lokalni sustavi.

Izmjera

Aplikacija omogućuje jednostavno snimanje detaljnih točaka dodirujući gumb. Slike, glasovne bilješke i kodovi mogu biti pohranjeni za svaku točku. Kontinuirano mjerenje omogućuje automatsko snimanje točaka, definiranjem udaljenosti ili vremenskog intervala. Točke i sirovi (RAW) podaci mogu se izvesti u različite formate, čak i sve informacije se mogu sinkronizirati s Google Drive.

Iskolčenje

Točke ili linije za iskolčenje mogu se odabrati grafički ili pomoću popisa. Aplikacija nudi različite načine orjentacije, kao karta, kompas, meta ili proširena stvarnost. U svim slučajevima glasovni sustav obavještava korisnika o blizini točke koju je porebno iskolčiti.

Profesionalna verzija

TcpGPS je vrlo koristan za linijske objekte kao što su ceste i želježnice. Omogućuje uvoz datoteka u LandXML i drugim formatima.

Aplikacija generira digitalni model terena i slojnice iz točaka i prijelomnih linija. Također možete usporediti trenutnu visina s onom referentne površine.

GNSS uređaji

TcpGPS omogućuje jednostavno povezivanje sa širokim rasponom GNSS uređaja, integrirani u uređaje ili vanjski povezani putem Bluetooth-a. Podržava GPS, GLONASS, Beidou, Galileo i SBAS. Statusna traka prikazuje u stvarnom vremenu vrstu položaja (FIX ili FLOAT), preciznosti, Bluetooth status.

Vidi mogućnosti TcpGPS-a na Aplitop Video Library

Aplikaciju je moguće skinuti na vaš pametni telefon ili tablet s Play Store

Demo verzija ima sve funkcijonalnosti Basic verzije te ograničenje do 10 točaka po projektu.

Kod Naziv Trajna licenca
GPAB2 TcpGPS for Android Basic V2 515,00 €+pdv Zatraži ponudu
GPAA2 TcpGPS for Android Advanced V2 1035,00 €+pdv Zatraži ponudu